Verhuurbemiddeling

Verhuurbemiddeling in het kort voor zowel huurders als verhuurders

Voor woningzoekenden is het fijn om je goed te laten informeren over de wijk waar jij je huis zou willen huren en als huiseigenaar doe je er goed aan om hulp in te schakelen bij de selectie van kandidaten en het uitbesteden van het papierwerk.

Kandidaten selecteren en huurcontract opstellen

Online zijn er vele mogelijkheden voor de huiseigenaar om kandidaten te werven en zelf een huurovereenkomst op te stellen. Toch doen de meeste verhuurders een beroep op een verhuurmakelaar. Tijdens het verhuurproces wordt het vaak duidelijk dat er meer bij komt kijken dan alleen een huurder en een huurovereenkomst. Zo is het opstellen van een huurcontract meestal maatwerk en dient dit goed geregeld en vastgelegd te worden. Online huurcontracten zijn algemene documenten die teveel ruimte over kunnen laten voor misverstanden en een onnodige juridische rompslomp achteraf.

Bij het selecteren van kandidaten beschikt een verhuurmakelaar niet alleen over de nodige ervaring, maar ook is er de mogelijkheden deze kandidaten te screenen op juistheid van documenten en kredietwaardigheid. Voor meer informatie hierover zie onze screensecure opties.

De huurprijs bepalen.

De vraag naar woningen en het huidige marktaanbod spelen een belangrijke rol in het bepalen van de huurprijs, maar ook andere marktomstandigheden zoals de gemiddelde verhuurprijs en de kosten per vierkante meter van vergelijkbare huizen zijn factoren die een grote invloed hebben op het bepalen van een optimale huurprijs.Na het ontvangen van alle nodige informatie omtrent de woning en uw gewenste investeringsrendement gaan wij over tot het bepalen van de huurprijs.  

Pakket / Dienst / Product

Voor het verhuren van uw woning door een professionele partij kunt u onderaan uw huurwoning aanmelden. Indien u alleen gebruik wilt maken van onze screening diensten kan dat ook onze prijzen variëren van 295 voor alleen

blank
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Screensecure

In opdracht van u, meestal van toepassing tijdens een huuraanvraag.

Verhuurbemiddeling

In opdracht van u, meestal van toepassing tijdens een huuraanvraag.

blank
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Aanleveren kandidaten

U krijgt huurprofielen doorgestuurd en doet zelf de bezichtigingen.

Vastgoed beheer

Hier komt de tekst voor vastgoed beheer

Woningzoekenden

Ben je op zoek naar een passende huurwoning dan is het u vast opgevallen dat er een behoorlijke kloof is tussen vraag en aanbod op de woningmarkt. De groep woningzoekenden wordt alleen maar groter, waardoor de kans op het vinden van een passende huurwoning met de dag steeds kleiner wordt. 

Waarom een verhuurmakelaar inschakelen?

Een zoekopdracht is meestal op basis van ‘no cure no pay’, wat jou de vrijheid geeft om bij meerdere makelaars een opdracht te plaatsen zonder extra kosten te maken. Echter is de voornaamste reden het uitbesteden van een tijdrovende proces die het zoeken naar een geschikte huurwoning met zich meebrengt.

Wat word er voor u gedaan tijdens de zoekopdracht?

Na het inventariseren van de woonwensen houden wij voor u dagelijks nieuw huuraanbod bij. Dit kunnen woningen zijn uit ons eigen bestand of objecten bij collega makelaars en andere vastgoedaanbieders. Een match vindt plaats nadat wij een woning hebben gevonden die voldoet aan jouw criteria.Vervolgens wordt de verhuurder in kwestie voorzien van een huur-profiel en na goedkeuring kunnen wij het laatste traject van het verhuurproces ingaan.  Tijdens het verhuurproces heeft u een persoonlijke verhuurmakelaar die namens u de onderhandelingen voert, de huurovereenkomst controleert en de begin-inspectie begeleid.

Meer informatie over een zoekopdracht plaatsen vindt u hieronder:

Vraag een zoekopdracht aan:

8 + 9 =

De volgende diensten kunt u verwachten tijdens de zoekopdracht:

Z

Samenstelling van de Huursecure CV

Z

Zoeken naar en reageren op huurwoningen

Z

Het bijwonen van bezichtigingen

Z

Aanwezig bij de oplevering van het gehuurd

Z

Onderhandelen over de huurprijs

Z

Aanwezig bij het tekenen van de huurovereenkomst

Bekijk ook onze overige diensten

Screensecure

Huurder(s) in opdracht van verhuurder(s) screenen op o.a. inkomen, woongedrag en kredietwaardigheid.

(ver)huursecure

Huiseigenaren bijstaan d.m.v. periodieke controles zodat eigenaren voldaan hebben aan de zorgplicht.