Meer weten over (ver)huursecure ? 

Verhuursecure is een startende onderneming gevestigd in Schiedam en voornamelijk operationeel in Zuid-Holland.

Activiteiten

Onze hoofdactiviteiten hebben voornamelijk betrekking tot het bevorderen van de woon-veiligheid. Ook bieden wij veel ondersteuning aan woningzoekenden in het proces van de huuraanvraag.

‘Vertrouwen is goed, maar controle is beter’

Onze missie: ‘Maatschappelijke kwesties een oplossing bieden’

Binnen de woningmarkt ondervinden huiseigenaren veel voorkomende problemen als grijs huren, onderverhuur, schade als gevolg door misbruik van het gehuurde etc. Om een oplossing te bieden voor dit soort problemen is dienstverlenende onderneming (ver)huursecure in het leven geroepen.

Uit eigen ervaring weten wij als geen ander dat iets als een oogje dichtknijpen bij overbewoning, een te milde aanpak bij het constateren van onderverhuur of illegale activiteiten kan resulteren in een situatie waarin de woon-veiligheid niet meer als vanzelfsprekend kan worden beschouwd.

Waarom (ver)huursecure?

Vanwege veel ervaring met bovengenoemde situaties, de focus te leggen op het screenen van kandidaten en het fysiek controleren tijdens het (ver)huurproces zijn wij voor de verhurende partij veel beter in staat haar risico’s te beperken en zo hun investering te beschermen. Kortom, wij kunnen vol zelfvertrouwen zeggen dat (ver)huursecure de juiste organisatie is om verhurende partijen op een adequate manier te ondersteunen.

Zowel voor, na en tijdens een huurperiode kunt u op verhuursecure een beroep doen!

Ben je woningzoekende en wens je jouw slagingskans op de woningmarkt te vergroten? Of bent u een huiseigenaar die op zoek is naar een huurder die akkoord gaat met uw voorwaarden en voldoet aan alle door uw gestelde eisen? Bij verhuursecure kunnen wij u in elk onderdeel van de huuraanvraag of screeningsprocedure ondersteunen.

Voor meer informatie over (ver)huursecure:

Bekijk ook onze overige diensten

Huursecure CV

Woningzoekenden ondersteunen bij huuraanvragen met o.a. een op maat gemaakte huursecure CV.

(ver)huursecure

Huiseigenaren bijstaan d.m.v. periodieke controles zodat eigenaren voldaan hebben aan de zorgplicht.