3e carnissestraat 1 – VERKOCHT

3083 JH, ROTTERDAM

€ 225000,- k.k.

0 m2
1

Omschrijving

VERKOCHT!!

Deze karakteristieke woning uit 1908 verdient een verbouwing en heeft volop ruimte, circa 135m! Van top tot teen kun je hier klussen om jouw droomwoning te realiseren, waarbij het ook mogelijk is om een fijne werkplek te maken. De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolatieglas, 4 slaapkamers verdeeld over twee etages. Op de begane grond vind u ruimte voor een uitgebreide keuken en op de zolder is de badkamer. Kortom; Er is veel mogelijk met de deze (klus)woning.De wijk is volop in beweging want in de achtergelegen straat worden mooie nieuwbouw koopwoningen gebouwd. Poets jij deze parel in Charlois op?

De Carnisserbuurt ofwel Carnisse ligt in het Rotterdamse stadsdeel Charlois. In de wijk is de diversiteit qua bewoners groot, zijn de supermarkten en winkels op loopafstand. Kinderen kunnen de lopend naar school en de bus en metro zijn binnen handbereik, net als een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland winkelcentrum Zuidplein.

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond zijn de hal, woonkamer en een eenvoudige keuken. . De algehele staat van onderhoud is matig waardoor je de kans hebt om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Wordt het een grote woonkeuken, een combinatie van wonen en werken of kies je voor een indeling met een woonkamer en-suite en een keuken en bijkeuken?

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping heb je veel ruimte tot je beschikking. Vanaf de overloop heb je toegang tot de eerste 2 slaapkamers en een toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken overloop met bergruimte in de schuinte van het dak en een dakkapel bij het trapgat vindt u de badkamer, in de overloop een cv ketel (gehuurd) aansluitend zijn er twee slaapkamers. Door de ramen aan de voor- en achterzijde heb je mooi uitzicht over de veelal karakteristieke bebouwing in de wijk.

Exterieur:
De woning heeft een ruime zijtuin, een balkon, beiden op het oosten gesitueerd. Een bergruimte grenst aan de straatzijde met eigen opgang. De tuin grenst aan de 2e Carnissestraat, waar de verouderde woningen zijn gesloopt en het terrein zal worden bebouwd met 14 grondgebonden, ruime eengezinswoningen met tuin in de koopsector.

Bijzonderheden:
De woning is verouderd en dient in zijn geheel verbouwd/gemoderniseerd te worden;
Kunststof kozijnen, voorzien van isolatieglas;
Volop ruimte om te wonen, maar ook vanuit huis te werken (kantoor/atelier);
Op het achtergelegen perceel aan de 2e Carnissestraat zal nieuwbouw (woningen) gerealiseerd worden.
Ouderdomsclausule van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Overdracht

Status

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs

€ 225000,- Kosten koper

Huur prijs

Aanvaarding

DIRECT

Bouwvorm

Soort object

WOONHUIS

Soort woning

Type woning

Kwaliteit woning

Bouwjaar

1900

Bouwvorm

Array

Indeling

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

0 m2

Externe bergruimte

Inhoud

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

1

Aantal woonlagen

Energie

Energielabel

Isolatie

Verwarming

Warm water

CV Ketel

Buitenruimte

Tuin

GEEN TUIN

Hoofdtuin

Oppervlakte hoofdtuin

Ligging hoofdtuin

Achterom

Kwaliteit

Bergruimte

Schuur/Berging

Geen Schuur/berging

Voorzieningen

Geen voorzieningen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid

N.v.t.

Voorzieningen

Soort voorzieningen

Geen beschikbaar

Kadastrale gegevens

Gemeente

Sectie

Perceelnummer

Oppervlakte

Eigendom situatie

Kaart & Buurt

3e carnissestraat 1 – VERKOCHT

Media

Bekijk ook onze overige diensten

Huursecure CV

Woningzoekenden ondersteunen bij huuraanvragen met o.a. een op maat gemaakte huursecure CV.

(ver)huursecure

Huiseigenaren bijstaan d.m.v. periodieke controles zodat eigenaren voldaan hebben aan de zorgplicht.