De ‘huursecure CV’ voor woningzoekenden

Nu voor slechts €59,95!

Vergroot je kansen op een huurwoning…

Het komt helaas te vaak voor dat mensen met de vereiste inkomensgegevens toch nog worden afgewezen voor de huurwoning die ze wensen. Uiteraard kan niet elke reactie op een huurwoning resulteren in een succes, echter kan jij je kansen op een geslaagd resultaat wel aanzienlijk vergroten.

Ik kan u uit persoonlijke ervaring vertellen dat woningzoekenden met het vereiste inkomen en dienstverband, maar met een praktische opleidingsniveau, vaak moeite hebben met een aanvraag correct in te dienen.

Evenals bij het solliciteren op een vacature hebben sommige mensen moeite met het opstellen van een goed curriculum vitae en/of motivatiebrief, dikwijls moeten zulks het hebben van hun werkervaring en goede referenties. Laatstgenoemde is een van de punten die verhuursecure zodanig in kaart wenst te brengen zodat jouw ‘sollicitatie’ naar een nieuw onderkomen succesvol verloopt.

 

(ver)huursecure.nl biedt u de huursecure CV. Dit is een compleet huurdossier. Met dit huurdossier krijgt de verhuurder/makelaar een beter beeld van u als potentiële huurder. Op deze manier bent u in staat om uw kansen op een nieuwe woning te vergroten.

Voor slechts €59,95 ontvangt u een op maat gemaakt huursecure cv

De volgende zaken kunt u verwachten in het huurdossier:

blank
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
De 'CV' voor woningzoekenden

Hier plaatsen wij jouw NAW gegevens, vind u een overzicht van je inkomen, gezinssituatie en huurdersgedrag.

Kredietrapport

Een uitgebreide kredietcheck door huurcheck

Referentie check

Rapportage van contactmomenten met familie,werkgever en/of collega’s

Verhuurdersverklaring

Aan de hand van dit document onderbouwt u het huurdersgedrag in de ‘cv voor woningzoekenden’.

Inkomenssituatie

Met bewijsstukken zoals loonstroken, bankafschriften etc. bevestigd u de dienstverband en inkomenssituatie als beschreven in de ‘CV voor woningzoekenden’.

Indicatie slagingskans

Hier vind u onze indicatie van de slagingskans voor het verkrijgen van een woning, met eventuele tips om deze nog te verbeteren.

Huursecure CV compleet

Wilt u extra zekerheid op de toewijzing van een huurwoning?

(Ver)huursecure.nl biedt u de mogelijkheid om de gehele zoektocht naar uw huurwoning uit handen te geven.

Wij zijn bekend met vele verhuurders/makelaars richtlijnen, hun manier van werken, dossierbeoordeling en hun acceptatiebeleid. Door onze unieke aanpak zorgen wij er persoonlijk voor dat uw huuraanvraag serieus genomen wordt.

Voordelen van de huursecure CV compleet

Tijdens de huurperiode blijven wij laagdrempelig fungeren als aanspreekpunt om zaken in en om de woning aan te kunnen kaarten. Denk hierbij aan het melden van inkomstenderving, klachten over het gehuurde en/of aanpassingen in de woning.

Ook na de huurperiode heeft u profijt van onze dienstverlening. Het zorgvuldig in kaart brengen van uw huurdersgedrag tijdens huurperiode kan u bij een eerstvolgende huuraanvraag goed op weg helpen.

Voor slechts €230,00 kunt u gebruik maken van onze ‘huursecure CV compleet’.

De volgende diensten kunt u verwachten tijdens de zoekopdracht:

Z

Samenstelling van de Huursecure CV

Z

Zoeken naar en reageren op huurwoningen

Z

Het bijwonen van bezichtigingen

Z

Aanwezig bij de oplevering van het gehuurd

Z

Onderhandelen over de huurprijs

Z

Aanwezig bij het tekenen van de huurovereenkomst

Voor wie is de Huursecure CV?

HUURDERS

Onze diensten vergroten de slagingskans voor woningzoekenden bij toezegging van een huurwoning.

VERHUURDERS

Met kandidaten in het bezit van een huursecure cv bespaart u veelal op het lezen van vele nutteloze reacties. De ‘CV’ geeft een goed beeld van de kandidaat en het wordt snel duidelijk of u met een betrouwbare huurder te maken heeft.

VERHUURMAKELAARS

Door het uitbesteden van inspecties en screening van huurders kunt u doorgaans meer focus leggen op andere werkzaamheden, zoals het vergroten van uw vastgoedportefeuille, klantwaarde etc.

VASTGOEDBEHEERDERS

Periodieke controles opnemen in het huishoudelijk reglement van de VVE voorkomt vaak misstanden. Ook wordt hiermee de veiligheid en kwaliteit van het appartementencomplex gewaardborgd.

HUURDERS

Onze diensten vergroten de slagingskans voor woningzoekenden bij toezegging van een huurwoning.

VERHUURMAKELAARS

Door het uitbesteden van inspecties en screening van huurders kunt u doorgaans meer focus leggen op andere werkzaamheden, zoals het vergroten van uw vastgoedportefeuille, klantwaarde etc.

VERHUURDERS

Met kandidaten in het bezit van een Huursecure cv bespaart u veelal op het lezen van vele nutteloze reacties. De ‘CV’ geeft een goed beeld van de kandidaat en het wordt snel duidelijk of u met een betrouwbare huurder te maken heeft.

VASTGOEDBEHEERDERS

Periodieke controles opnemen in het huishoudelijk reglement van de VVE voorkomt vaak misstanden. Ook wordt hiermee de veiligheid en kwaliteit van het appartementencomplex gewaardborgd.

Bekijk ook onze overige diensten

Screensecure

Huurder(s) in opdracht van verhuurder(s) screenen op o.a. inkomen, woongedrag en kredietwaardigheid.

(ver)huursecure

Huiseigenaren bijstaan d.m.v. periodieke controles zodat eigenaren voldaan hebben aan de zorgplicht.